Cosplaybillett SpillExpo

Generell Cosplaybillettinformasjon

Vi ønsker oss alltid flere cosplayere i kostyme på Spillexpo, og derfor tilbyr vi våre cosplaygjester en rabattert billett som takk for at de vil bringe sine fantastiske kreasjoner til messen vår.

For å kvalifisere til cosplaybillett må du stille i cosplay på det Spillexpo arrangementet du deltar.

Det må komme tydelig frem at det er et cosplay. Kostymet du bruker må være helhetlig og gjennomført. Vi ønsker at du sender inn bilde av karakteren du skal cosplaye, samt bilde av deg selv i kostymet. Det går fint å sende inn progress-bilder hvis kostymet ikke er ferdig enda. Originale karakterer og andre kostymer (f.eks. fursuits) går også greit så lenge du sender inn et referansebilde.

Casual cosplay/”closet cosplays” hvor det ikke tydelig kommer frem at det er kostyme/cosplay, godkjennes ikke. (F.eks. Naruto i jeans og oransje t-skjorte).

Send søknad til se.costicket@gmail.com  innen 1.november

NB! Vi har kun 250 rabatterte cosplaybilletter tilgjengelig! Dersom du ikke får kjøpe cosplaybillett må du kjøpe billett til ordinær pris på tikkio.com 

For å få den rabatterte billetten må søknaden din bli godkjent, OG du må kjøpe billetten i det tidsrommet den ligger tilgjengelig på tikkio.com. Tidsrommet for når billetten er tilgjengelig blir du informert av oss om i en separat e post til de som har fått godkjent søknad.

Cosplaybilletten er et weekendpass som koster 530,- (ord.pris 720,-) og inkluderer inngang under hele arrangementet. Vi selger ikke cosplaybilletter for enkeltdager. 

Har du spørsmål om cosplaybilletten, send e-post til se.costicket@gmail.com 

Husk at cosplaykonkurransen på søndagen er en fantastisk arena til å vise frem denne fantastiske hobbyen til besøkende på Spillexpo! Cosplaykonkurransen har både Casual League og Master League, så cosplayere på alle nivå er hjertelig velkommen. 

Har du våpen inntil ditt cosplay? Da må du følge våre regler for våpen. Les mer om våpenregler på SpillExpo.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.