Våpenregler og generelle regler for oppførsel

Spillexpo er en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles.

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere. Alle plattformer er representert, herunder Playstation, Xbox, Nintendo, PC, Mac, iPhone og Android.

I løpet av de tre dagene Spillexpo varer forventer vi anslagsvis 20.000 spillinteresserte gutter og jenter i alle aldere.

Messen har en bred innholdsmessig profil, med releaser og arrangementer på scenen, gamingstations, forelesninger, seminarer, pressemøter og livespilling. Det vil også bli anledning til å møte artister og kjente spillpersonligheter.

Det er mulig å kjøpe billett i døren, men vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd via vår partner tikkio.com. Da slipper du kø, samt at enkelte dager kan bli forhåndsutsolgt. Det vil da ikke være mulig å kjøpe billett i døren for disse dagene. Det er også billigere å kjøpe billett på forhånd.

Spillexpo arrangeres av messe- og eventselskapet Norgesexpo AS, i nært samarbeid med Nova Spektrum. Spillexpo ble startet av Erling Løken Andersen (messesjef) og Julius Solheim (messegeneral).