For Foreldre

HVERT ÅR MOTTAR VI ET STORT ANTALL HENVENDELSER FRA BEKYMREDE FORELDRE I FORKANT AV SPILLEXPO.

Er det trygt for sønnen min på 12-13-14 år å dra alene på Spillexpo?

Spillexpo arrangeres av Norgesexpo AS, i samarbeid med Nova Spektrum. Vi har nesten 10 års erfaring med å arrangere store publikumsmesser. På Spillexpo er sikkerheten i høysetet. Med nærmere 20.000 besøkende hvert år er dette en ren selvfølge. Derfor har vi et stort antall profesjonelle vektere på plass, i tillegg til et drevent frivilligkorps bestående av over 100 personer. Politiet er jevnlig på besøk i løpet av de tre dagene som messen foregår, i tillegg til at helsepersonale står standby. Samlet sett gjør dette at Spillexpo er et trygt barn- og ungdomsvennlig sted.

Vi i Norgesexpo AS forsøker å skape trygge rammer for barn og unges messedeltakelse, men det er til slutt du som forelder som må ta den endelige avgjørelsen om hva ditt barn kan delta på.

NEDENFOR FINNER DU NOEN GODE TIPS TIL DITT BARNS DELTAKELSE PÅ SPILLEXPO:

  • Kjør barnet til og fra messen – eller til og fra jernbanestasjonen. Lillestrøm jernbarnestasjon ligger bare 500 meter unna Spillexpo.
  • Organiser det gjerne slik at flere ungdommer reiser sammen.
  • Dersom du aksepterer at barnet ditt kan spille spill ment for eldre barn/ungdommer, send med han eller henne en underskrevet fullmakt om at du godtar dette – og hvilken aldersgrense du aksepterer at barnet kan spille.
  • Send med barnet nok penger til mat og drikke. Det er flere stands og restauranter på Nova Spektrum som selger et stort utvalg mat. Det finnes også gluten- og allergivennlige alternativer.
  • Snakk med ditt barn i etterkant av messen og la han eller henne prate ut om opplevelsen. Du bryr deg ikke med barnet; du bryr deg om barnet!

Sammen kan vi i Norgesexpo AS og du som forelder skape en fantastisk, morsom, lærerik og engasjerende spillopplevelse for ditt barn.

OBS! Dersom du planlegger å sende ditt barn på Spillexpo, og ønsker å la ham spille spill av en viss aldersgrense, last ned samtykkeskjemaet / tillatelsen nedenfor. Fyll ut og send tillatelsen med ditt barn på Spillexpo. Da vet vi hvilke grenser barnet har å forholde seg til.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.