Introduksjon

Norgesexpo AS, organisasjonsnummer 996 106 519, forplikter seg til å beskytte ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger vi innhenter gjennom vår nettside, https://spillexpo.no.

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger når du besøker nettstedet vårt, inkludert, men ikke begrenset til, navn, e-postadresse, og telefonnummer gjennom kontaktskjemaer, samt IP-adresse og nettleserinformasjon gjennom informasjonskapsler. Formålet med innsamlingen er å forbedre din brukeropplevelse, analysere brukermønstre for å forbedre nettsiden, og utføre målrettet markedsføring.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden vår. Denne informasjonen inkluderer sider besøkt, tid brukt på siden, og annen relevant statistikk. Informasjonen som samles inn via informasjonskapsler, brukes til å forbedre nettstedet, analysere trender og administrere nettstedet, samt til markedsføringsaktiviteter.

Deling av personopplysninger

Dine personopplysninger deles ikke med tredjeparter, unntatt som nødvendig for å levere våre tjenester, utføre analyser og markedsføringsaktiviteter, eller når loven krever det. Vi kan også dele data med tredjeparts serviceleverandører som utfører tjenester på våre vegne.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert tiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, endring, avsløring, eller ødeleggelse av dine personlige data.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysningene vi har om deg. Du kan også be om begrensning av behandling av dine personopplysninger, samt protestere mot behandlingen.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om vår personvernerklæring eller informasjon vi har om deg, vennligst kontakt oss på:

Norgesexpo AS
E-post: torstein@norgesexpo.no

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 20.06.2024. Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen til enhver tid.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.