Vanir kommer til SpillExpo med Kreftforeningen og GamEra

E-sportsklubben Vanir arrangerer sin årlige veldedighetsmåned, Vanir Charity Month (VCM), i hele november. 3 av 4 overlever kreft i dag. Det er dobbelt så mange som for 50 år siden. Kreftforeningen støtter forskning som er til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden, fordi det nytter. Gjennom hele måneden arrangerer Vanir og Kreftforeningen, i samarbeid med GamEra og Trust, turneringer og aktiviteter for å informere den yngre målgruppen gamere om kreft i et trygt miljø på deres hjemmebane. I år går innsamlingen til Kreftforeningen og forskning på kreft. 

GamEra er en hovedpartner for aktivitetene i VCM. Deres visjon er å bygge gaming-PCer som gir alle den gode spillopplevelsen – uansett alder og pris. For i følge dem trenger ikke det å ha gaming som hobby å koste skjorta. GamEra kjøper blant annet brukte kontor-PCer og bygger dem om slik at prisen på gaming-PCene blir lavere. Den ultimate bonusen er bærekraft og miljø gjennom gjenbruk. Kjøper du en PC fra GamEra er du med på å spare miljøet, senke utslipp og bidra til at kloden har det litt bedre.

På SpillExpo har Kreftforeningen en unik mulighet til å nå unge gamere fra Vanir og GamEra sine stands. Hos dem kan man perle “Fuck Cancer”-armbånd og delta i 1v1-turneringer i Valorant, CS:GO og League of Legends. Det vil blant annet også bli innslag av profilerte Content Creators som Eastahh og Ratax, og muligheten til å lære og stille spørsmål om hvordan å bygge gaming-PCer sammen med GamEra. Dette og mye, mye mer kan du bli med på i løpet av SpillExpo-helgen 11.-13. november.

Les mer her: https://vanir.gg/article/vcm-2022/