StreamTeam-linja på Solborg Folkehøgskole tar med streaming-riggen og gir deg et innblikk i skolehverdagen

Solborg folkehøgskole i Stavanger byr på et mangfoldig miljø, med et stort utvalg av linjer som tilbyr en unik og variert læringserfaring. En av disse linjene er StreamTeam, som gir elevene muligheten til å utforske verden av E-Sport og streaming. Hvis du er interessert i spill, streaming og teknologi, er dette linjen for deg.

StreamTeam-linjen på Solborg Folkehøgskole har en unik tilnærming til undervisning og læring, som gjør at elevene får muligheten til å utforske og utvikle sine ferdigheter og interesser i E-Sport og streaming. Linjen tilbyr et bredt spekter av fag, som inkluderer alt fra planlegging og gjennomføring av turneringer til produksjon av live streaming av kamper. Elevene får også muligheten til å sette opp spillservere, kommentere kamper og mye mer.

StreamTeam-linjen på Solborg Folkehøgskole er et flott sted å lære om E-Sport og streaming. Linjen gir deg muligheten til å utforske og utvikle dine ferdigheter og interesser i et trygt og støttende miljø. Med en dedikert lærer og et team av entusiastiske og erfarne elever vil du ha muligheten til å lære fra de beste og få den nødvendige veiledningen for å lykkes.

En av de største fordelene ved StreamTeam-linjen på Solborg Folkehøgskole er muligheten til å delta på ulike arrangementer og konkurranser. Skolen deltar jevnlig på Spillexpo, en av de største spill- og teknologikonferansene i Norge. Her får elevene muligheten til å vise frem sine ferdigheter og lære av andre entusiaster i bransjen. StreamTeam-linjen tar også med seg sin egen streaming-rigg til Spillexpo, slik at besøkende kan få et innblikk i skolehverdagen.

StreamTeam-linjen på Solborg Folkehøgskole har vist seg å være en av de mest populære linjene på skolen. Elevene som deltar på linjen, har en lidenskap for E-Sport og streaming og ønsker å utvikle sine ferdigheter og interesser videre. Med et dedikert lærerteam og et trygt og støttende miljø, vil du ha alle forutsetninger for å lykkes på denne linjen.

Hvis du er interessert i E-Sport og streaming, og ønsker å utforske og utvikle dine ferdigheter videre, så er StreamTeam-linjen på Solborg Folkehøgskole det perfekte stedet for deg. Med et bredt spekter av fag, dedikerte lærere og et team av erfarne og entusiastiske elever, vil du ha alle forutsetninger for å lykkes. Så hvorfor ikke ta en tur til Spillexpo og møt oss på StreamTeam-linjen på Sol?