Møt Buskerud Folkehøgskole på SpillExpo Stavanger – Opplev linjene som tar kreativitet og gaming til nye høyder!

Stavanger, Norge – Forbered deg på en helg full av spennende innblikk og opplevelser når Buskerud Folkehøgskole kommer til SpillExpo Stavanger fra 12. til 14. mai! Skolen vil vise frem det brede spekteret av linjer de tilbyr, som vil la deg ta steget inn i en verden av kreativitet, gaming og mer.

Buskerud Folkehøgskole er kjent for sine unike linjer som dekker et bredt spekter av interesser og ferdigheter. På SpillExpo Stavanger vil du kunne bli kjent med følgende linjer:

  1. Tegneserier & Illustrasjon
  2. Cosplay Unleashed – Norges mest fordypende cosplaylinje
  3. Creative Gaming
  4. E-sport: League of Legends
  5. Romskip – Norges mest eksperimentelle filmlinje
  6. Forfatter
  7. Rock & Metal – Nordens eneste metallinje

Gjennom helgen vil Buskerud Folkehøgskole tilby interaktive demonstrasjoner og workshops, slik at du kan få et innblikk i hvordan det er å være elev på skolen. Du vil også ha muligheten til å møte lærerne og stille spørsmål om de ulike linjene.

SpillExpo Stavanger er stedet å være for alle som elsker gaming, kreativitet og underholdning. Så hvorfor ikke ta turen til SpillExpo og møt Buskerud Folkehøgskole for en opplevelse du sent vil glemme?

Sett av helgen 12. -14. mai og bli med på en uforglemmelig opplevelse på SpillExpo Stavanger! For mer informasjon om Buskerud Folkehøgskole og deres linjer, besøk deres nettside på https://buskerud.fhs.no/

Vi ses på SpillExpo Stavanger!