NORGES STØRSTE SPILLMESSE

Kommer 2025!

SpillExpo kommer til Stavanger!

Norges største spillmesse kommer nå til Stavanger! Spillexpo Stavanger vil ha med seg alt fantastisk innhold fra Spillexpo på Lillestrøm med spillstasjoner, Playstation, e-sport, finaler i Telialigaen, retro spill, film og filmpremierer, tegneserier, Cosplay med Cosplay konkurranser og mye mer. I tillegg kommer mye lokalt innhold. Meget gode adkomst muligheter enten du benytter buss eller bil.

November 17, 2023
Program for Nordisk film kino stand
Les mer
November 16, 2023
Back to the 80s?
Les mer
November 16, 2023
Sony Music på Spillexpo 2023
Les mer

Cosplay på SPillExpo Stavanger

Cosplay er selvfølgelig som alltid en viktig del av SpillExpo. Cosplayere gir SpillExpos gjester en unik mulighet til å se figurer fra alle typer medier komme til liv, og oppleve hvordan fantastisk kreativitet og talent norske cosplayere har! Alle disse magiske kreasjonene som dukker opp på SpillExpo ønsker vi selvsagt å få opp på scenen for å vise frem til vårt publikum, og vi håper flest mulig ønsker å delta i årets konkurranse!

Prøv de nyeste spillene
Møt norske og internasjonale spillutviklere
Opplev vårt 250 kvm. e-sportområde
Delta I turneringer med kr 100 000 i pengepremier
Se Norges største cosplay-konkurranse
Møt kjente Youtube-profiler og streamere

Cosplay er en viktig del av SpillExpo!

Cosplay er en unik hobby som inspirerer til kreativitet og skaperglede hos folk i alle aldre, fra junior til senior! Cosplay står for «costume play», og er blitt en stor subkultur som har tatt Norge med storm.
På Spillexpo skaper cosplayere en magisk verden hvor man får se figurer og karakterer man kjenner igjen fra spill, tv-serier, filmer, anime og mye mer! Det er flere konkurranser det er mulig å se og delta på, og det blir paneler hvor du kan lære om cosplay. Du vil også finne et eget område som heter Cosplay Village. Cosplay Village er et samlingspunkt for cosplay på messen. Her vil du bli kjent med det norske cosplaymiljøet og møte mange likesinnede mennesker!HVOR ER SPILLEXPO STAVANGER?

SpillExpo Stavanger holdes på Sørmarka Arena, Sørmarkveien 20, Stavanger. Se nederst på siden for mer informasjon om veibeskrivelse, transportmetoder og mer.

HVA ER ÅPNINGSTIDENE?

Fredag 12.05.23 15:00 – 21:00 Lørdag 13.05.23 10:00 – 19:00 Søndag 12.11.23 10:00 – 17:00

KAN JEG KJØPE BILLETTER I DØREN?

Ja, det er mulig å kjøpe billetter i døren, men vi anbefaler alle å kjøpe billetter på forhånd i tilfelle det skulle bli utsolgt. Billettene i døren koster også 50,- mer.

ER DET NOEN ALDERSGRENSE?

Nei, det er ikke noe aldersgrense for å komme inn på selve messeområdet, men det er mulig at man blir nektet tilgang til spill ment for eldre. Ved å ta med en fullmakt fra foreldre vil ikke dette bli et problem. Det kan du lese mer om ved gå til "for foreldre" nederst på siden.

ER DET MULIGHET FOR Å HENGE OPP JAKKER OG LIGNENDE PÅ SPILLEXPO?

Ja, det er garderobe på Norges Varemesse.

ER DET SKIFTEMULIGHETER FOR COSPLAYERE? OG DUSJ?

Det er enkle skiftemuligheter/skifterom for cosplayere – men det er ingen dusj.

JEG ØNSKER Å ARRANGERE STAND ELLER TILBYR MULIGHETER KNYTTET TIL SPILLEXPO, HVEM KONTAKER JEG?

Alle henvendelser angående stands, leiemuligheter, sponsor, og lignende rettes mot torstein@norgesexpo.no.

ER DET KUN ORDINÆRE BILLETTER?

Ja, fra og med 2016 er det ingen familiebilletter eller lignende. Barn opp til 2 år har gratis inngang.

ER DET GRATIS FOR LEDSAGERE MED GYLDIG LEDSAGERBEVIS?

Ved fremvist gyldig ledsagerbevis i billettkontrollen, kommer ledsager gratis inn. Det går ikke å bestille gratis ledsagerbevis på Tikkio – man må kjøpe ordinær billett til person nummer 1, og så vil ledsager komme gratis inn ved fremvisning av ledsagerbevis i døren. GJELDER KUN FREDAG OG SØNDAG. PÅ LØRDAG MÅ ALLE BETALE FULL PRIS.

HVEM KOMMER PÅ SPILLEXPO? (UTSTILLERE, YOUTUBERE, ETC)

Se våre nettsider for oppdaterte lister på utstillere, streamere, osv. Vi annonserer også fortløpende oppdateringer på våre sosiale medier, så som Facebook og Instagram.

ER DET MANGE BILLETTER IGJEN? BURDE JEG KJAPPE MEG FØR DET BLIR UTSOLGT?

Det er alltid en risiko for at Spillexpo blir utsolgt. Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billett på Tikkio.

HVILKE DAGER PÅ SPILLEXPO ER BEST?

Fredag og søndag er de beste dagene å besøke Spillexpo på dersom du ønsker mest mulig spilletid. På søndag er også cosplay-finalen, et svært populært arrangement. Lørdag er det typisk sett mest folk og mest trengsel.

JEG KAN IKKE KOMME PÅ SPILLEXPO LIKEVEL, KAN JEG FÅ REFUNDERT ELLER SELGES BILLETTEN?

Refundering av billetter må tas direkte med Tikkio. Spillexpo har ingen mulighet til å refundere billetter utstedt av Tikkio. Billetten kan også selges videre til andre. Merk at norsk lovgivning sier at billetten skal selges til samme pris eller billigere enn det den er kjøpt for. Det er ulovlig å selge billetten til høyere pris.

HAR DERE INFLUENCER-PASS?

Hvert år inviteres influencere til Norges største spillmesse, Spillexpo i Lillestrøm utenfor Oslo. Om du er influencer og har spørsmål om influencer-pass kan du sende en mail til influencer-ansvarlig: martin@norgesexpo.no så vil han svare deg på alle spørsmål.

NÅR BLIR PROGRAMMET ANNONSERT?

Programmet publiseres på våre nettsider i ukene før Spillexpo.


Sørmarka arena

Sørmarka Arena, Sørmarkveien, Stavanger

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.