SpillExpo Stavanger - Dragons Nest Gaming

Dragons Nest Gaming, Stavangers vennlige lokale spillbutikk, kommer til Spillexpo! Som en spesialist på Magic the Gathering, tilbyr Dragons Nest alt innen tabletop gaming, fra Pokemon til Warhammer, hobbyprodukter, brettspill, gaming merch, rollespill og tilbehør. Med deres eget spillområde på messen, vil deltakerne få muligheten til å prøve seg på Magic the Gathering, brettspill, Warhammer, og mye mer.

Spill har blitt en stadig mer populær fritidsaktivitet de siste årene, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Med en økende interesse for å være sosial og tilbringe tid med venner og familie, tilbyr tabletop gaming en fantastisk måte å samle folk og ha det gøy sammen. Med et bredt utvalg av spill og forskjellige temaer, vil Dragons Nest Gaming tilby Spillexpo-deltakere en opplevelse de sent vil glemme.

Dragons Nest Gaming har spesialisert seg på Magic the Gathering, et samlekortspill som har vært populært i over 25 år. Med en enkel å lære spillmekanikk, men samtidig en dyp og utfordrende strategi, har Magic the Gathering appellert til spillere i alle aldre og nivåer. Dragons Nest Gaming vil tilby deltakerne en introduksjon til spillet og veiledning for nye spillere, samt turneringer for erfarne spillere som ønsker å konkurrere.

Men det er ikke bare Magic the Gathering som Dragons Nest Gaming har å tilby. De har også et bredt utvalg av brettspill og rollespill, som gir en utmerket mulighet til å samle venner og tilbringe tid sammen på en morsom og avslappende måte. Fra klassiske spill som sjakk og monopol til mer moderne spill som Settlers of Catan og Carcassonne, har Dragons Nest Gaming noe for enhver smak.

For de som foretrekker et mer konkurransedyktig miljø, har Dragons Nest Gaming også Warhammer og Pokemon-kortspill. Warhammer gir spillere muligheten til å samle, male og bygge fantastiske miniatyrfigurer, før de kjemper mot hverandre i episke slag. Mens Pokemon-kortspillet gir spillere muligheten til å samle, handle og bygge sine egne kortstokker, før de utfordrer andre spillere til dueller.