SpillExpo Stavanger: Dennis Vareide presenterer sitt nye brettspill 'Sabotør'

Vi er stolte over å annonsere at Dennis Vareide, en av Norges mest kjente YouTube-stjerner, kommer til SpillExpo Stavanger! Dennis vil være til stede på sin egen stand, hvor han vil presentere sitt nye brettspill, ‘Sabotør’. Dette er en fantastisk mulighet for fans å møte Dennis, kjøpe ‘Sabotør’ og få det signert av ham personlig!

‘Sabotør’ er et spennende og engasjerende brettspill som handler om samarbeid, bløffing og bedrageri. Spillet utfordrer spillere til å krysse Atlanterhavet ombord på en gallion sammen med sine medspillere. Men ikke alt er som det ser ut: det er hemmelige sabotører om bord som har et eneste mål – å hindre skipet i å nå sitt mål uten å bli avslørt.

Dette gjør ‘Sabotør’ til et spill der tillit kan være fatalt. Spillerne må være på vakt mot hverandre, og selv dine beste venner vil ikke nøle med å kaste deg på havet. På den annen side er samarbeid nøkkelen til suksess, og spillerne må jobbe sammen for å fullføre oppdraget og komme seg i mål.

Gjør deg klar for et spill fylt med intensitet, spenning og intriger! Ikke gå glipp av sjansen til å møte Dennis Vareide på SpillExpo Stavanger og skaffe deg ditt eget signerte eksemplar av ‘Sabotør’. Vi gleder oss til å se deg der!