Smash Rogaland kommer til SpillExpo Stavanger!

Smash Rogaland vil ha en stand hvor alle på SpillExpo får mulighet til å spille Super Smash Bros. Ultimate og få et innblikk i den kompetitive scenen for dem som er interessert. Det blir også et old-school setup med Super Smash Bros. Melee på plass som man kan fritt spille på.

I tillegg til freeplay så holder de turneringer i Super Smash Bros. Ultimate på både fredag og lørdag! De 4 beste fra hver turnering vil kvalifisere til finale på søndag, på hovedscenen! Det blir premier til de 3 beste spillerne!

Turneringen på fredag begynner kl 18:00, med åpen påmelding hele tiden før den tid på Smash Rogaland sin stand.

Turneringen på lørdag begynner kl 16:00, med åpen påmelding hele tiden før den tid på Smash Rogaland sin stand.

Finalen spilles på søndag kl 11:00!

Turneringene blir 1 v 1, med detaljert regelsett forklart av arrangører og ark på stedet. Turneringen er åpen for alle, uavhengig av skillsnivået!

Hvis man ikke kvalifiserer på fredagens turnering, eller ikke rekker å delta på den, så har man ny mulighet til å delta på lørdag.

Flere av Norges beste Smash-spillere vil være til stede, som man kan spille med og som gledelig ønsker å lære andre hvordan man blir skikkelig god i Smash! ?

Hvis man vil vite mer om Smash Rogaland og ta kontakt med det lokale Smash Bros. miljøet i Stavanger, kan man bli med i discorden deres her: https://discord.gg/RTDySD8UeS

Spillexpo Stavanger arrangeres 12.-14. mai på Sørmarka Arena.