REAL Escape Game tar SpillExpo Stavanger med storm - Opplev Escape Room som aldri før!

Escape Room-konseptet har tatt verden med storm, og nå er REAL Escape Game klare for å forbløffe deltakerne på SpillExpo Stavanger. Med spennende spill og interaktive utfordringer er dette en opplevelse du ikke vil gå glipp av!


Escape Room er et interaktivt spillkonsept som har vokst i popularitet de siste årene. Konseptet går ut på at deltakerne blir låst inne i et rom fylt med mysterier og utfordringer, og må løse en rekke logiske og kreative oppgaver for å komme seg ut av rommet før tiden renner ut. REAL Escape Game, med flere spennende spill både i Stavanger og på Forus, har blitt en populær aktivitet for teambuilding, utdrikningslag, familier og venner.

På SpillExpo Stavanger vil REAL Escape Game gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse gjennom en rekke aktiviteter og arrangementer. Dette er en unik mulighet til å lære mer om Escape Room-konseptet og hva det har å tilby. Her er noen av høydepunktene du kan forvente på SpillExpo:

Møt våre Game Mastere: Våre erfarne Game Mastere vil være til stede på SpillExpo for å hjelpe deg med å få en bedre forståelse av Escape Room-konseptet og veilede deg gjennom utfordringene. De vil også svare på eventuelle spørsmål du måtte ha og gi tips om hvordan du kan forbedre dine ferdigheter.

Prøv smakebiter av spillene: REAL Escape Game vil tilby smakebiter av deres spennende spill på SpillExpo, slik at du kan få en følelse av hva det vil si å være en del av et Escape Room. Dette er en flott mulighet til å teste dine logiske og kreative evner og samarbeide med andre deltakere.

Delta i konkurranser og giveaways: REAL Escape Game vil arrangere konkurranser og giveaways med flotte premier, inkludert gavekort på Escape Room. Dette er en fantastisk mulighet til å vinne en uforglemmelig opplevelse for deg og dine venner eller kolleger.

Nettverk med likesinnede: SpillExpo Stavanger er en perfekt arena for å møte andre Escape Room-entusiaster og knytte kontakter innen spillmiljøet. Dette er også en mulighet til å lære av hverandres erfaringer og dele tips og triks for å mestre Escape Room-utfordringene.

Så, hvis du er interessert i å oppleve Escape Room som aldri før, bør du absolutt ta turen til SpillExpo Stavanger og besøke REAL Escape Game sin stand. Du vil garantert få en uforglemmelig opplevelse, lære mer om konseptet og ha det gøy sammen med andre spillentusiaster. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten – vi ses på SpillExpo

Les også mer på www.realescapegame.no