Opplev Hognestad Trafikkskole på SpillExpo i Stavanger – Vinn Gavekort og Gaming-musematter

Hognestad Trafikkskole er en anerkjent og erfaren aktør innen trafikkopplæring. De tilbyr et bredt spekter av kurs og opplæringer for forskjellige kjøretøyklasser, inkludert Trafikalt Grunnkurs, Personbil (Automat og Manuell), Gratis Ledsagerkurs, Lett-, Tung- og Mellomtung Motorsykkel, Traktor, Tilhenger, Moped og Mopedbil.

Under SpillExpo i Stavanger vil Hognestad Trafikkskole gi besøkende en sjanse til å se nærmere på noen av kjøretøyene de bruker i opplæringen, samt prøve deres avanserte kjørerigg. Denne riggen gir deg en realistisk og spennende opplevelse av å kjøre ulike kjøretøy, samtidig som du kan bli bedre kjent med trafikkskolen og deres instruktører.

For å gjøre arrangementet enda mer spennende, vil alle som prøver Hognestad Trafikkskoles kjørerigg være kvalifisert til å delta i trekningen av flere gaming-musematter (XL) og to Hognestad GAVEKORT, hver med en verdi på 1500 kroner! Disse gavekortene kan benyttes for å dekke kostnader knyttet til trafikkopplæring hos Hognestad Trafikkskole, slik at du kan komme ett skritt nærmere førerkortet ditt.

Hvis du ønsker å lære mer om Hognestad Trafikkskole og deres kurs og opplæringsmuligheter, besøk deres hjemmeside på www.hognestadtrafikkskole.no. Her finner du detaljert informasjon om de ulike kursene, prisene og hvordan du kan melde deg på.

Så ikke nøl med å besøke SpillExpo i Stavanger for å møte Hognestad Trafikkskole, prøve deres kjørerigg og delta i trekningen av flotte premier. Dette er en unik mulighet for deg som er interessert i både gaming og trafikkopplæring, og du vil garantert få en minneverdig opplevelse på arrangementet.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.