Nintendo + SpillExpo = Sant

Nintendo kommer til Spillexpo i Lillestrøm, og med oss ​​har vi noen av årets mest spennende spill for Nintendo Switch!

Sving, spark og knus deg til seier i Nintendo Switch Sports, se hvem som er raskest på noen av de nye banene i Mario Kart 8 Deluxe, eller ta kampen ut på banen hvor alt er tillatt i Mario Strikers: Battle League Football!

Splatoon 3 – årets mest fargerike spillutgivelse kommer også! Ta sjansen på å spille med og mot andre besøkende i vanvittig morsomme to-mot-en Turf War-kamper som stiller lag mot hverandre der det gjelder å søle så mye som mulig blekk på banen for å vinne.

Samle venner og familie – det er på tide å se hvem som er best i one-size-fits-all-spill. Alle kan vinne og alle kan delta!

Nintendo Switch Sports

Ta på deg seks forskjellige idretter ved å bevege deg! Spill fotball, volleyball, bowling, tennis, badminton eller chambara (sverdfekting) med enkle bevegelseskontroller som gjør det enkelt for alle å hoppe inn.

Kontrollene hjelper deg å bli aktiv og lar de virkelige bevegelsene dine brukes i spillet.

Splatoon 3

Velkommen til Splatlands, en solbrent ørken bebodd av kampharde Inklings og Octolings. Selv i dette øde miljøet hersker Turf War og kamper raser på nye baner i villmarken rundt.

Benytt sjansen til å være en del av kaotisk morsomme Turf War-kamper hvor du må søle så mye som mulig på banen med ditt lag sine farger for å vinne!

På Spillexpo kommer du til å delta på LAN-kamper sammen med andre besøkende.

Mario Kart 8 Deluxe

Rens skjellene og klargjør soppene! Konkurrér mot vennene dine på land, under vann, i luften og til og med på vegger og tak for å se hvem som er raskest på noen av de mest spektakulære banene noensinne.

Nå slippes også 48 nye baner i Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course pass, benytt sjansen til å prøve noen av dem på Spillexpo i Lillestrøm!

Mario Strikers: Battle League Football

Alt er tillatt på denne plenen! Mario og vennene hans går mot hverandre, fem mot fem, i Strike, en fotball-lignende sport uten enkelte av de kjedelige reglene som er tilgjengelige i vanlig fotball! Laget som scorer flest mål vinner, men når spesielle taklinger som Team Tackles og massevis av forskjellige ødeleggende gjenstander er lagt til i det fullstendige kaoset, er det ikke lett å score mål. Og da har vi ikke engang nevnt de elektriske gjerdene rundt banen.

Sikt mot seier ved hjelp av teamarbeid, taklinger, nyttige gjenstander og kraftige Hyper Strikes i Mario Strikers: Battle League Football for Nintendo Switch.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.