Nintendo tar med seg spillgleden til Spillexpo 2023! 

Oslo, 19. september 2023 — Nintendo entusiaster, gjør dere klare for en uforglemmelig opplevelse på årets Spillexpo! Nintendo tar med seg et imponerende 150 kvm stort område, hvor besøkende får sjansen til å dykke ned i en verden av fantastiske spill og spennende nyheter.

Blant de mest etterlengtede nyhetene som vil være tilgjengelige for testing, finner vi:

  • Super Mario RPG – Klassikeren Super Mario RPG fra SNES kommer i en splitter ny og fargerik innpakning! Med oppdatert grafikk og filmsekvenser som tilfører enda mer sjarm til den uventede alliansen mellom Mario, Bowser, Peach, og de originale karakterene Mallow og Geno. Utforsk en levende verden med eksentriske allierte og sære fiender i et RPG-spill for alle.
  • WarioWare: Move It! – Dette fartsfylte spillet kommer ut den 3. november og garanterer latter og moro for spillere i alle aldre. Wario og hans gale gjeng er klare til å utfordre dere i en serie av overraskende og morsomme minispill.
  • Super Mario Bros. Wonder – Denne nyheten slippes allerede den 20. oktober, og tar oss med på et nytt og spennende eventyr sammen med våre elskede rørleggerbrødre. Forvent deg spenning, utfordringer og uforglemmelige øyeblikk i Wonder-verdenen!

I tillegg til de ferske utgivelsene, vil også en rekke klassikere være tilgjengelige for testing:

  • Mario Kart 8 Deluxe + Booster Course Pass – Ta plass bak rattet og kjør som aldri før på oppgraderte baner i den populære Mario Kart-serien.
  • Super Mario Odyssey – Utforsk de mest fantastiske verdener sammen med Mario i dette ikoniske eventyret.
  • Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Samle vennene dine og kjemp mot Bowser i denne spennende kombinasjonen av plattformspill og actioneventyr.
  • Nintendo Switch Sports – Bli med på en sportslig reise med Nintendo Switch, og delta i en mengde morsomme og utfordrende idretter.

Nintendo-standen vil være stedet å være for alle Nintendo-fans på Spillexpo. Her vil du kunne utforske, spille og oppleve det nyeste og beste fra denne legendariske spillutvikleren.

Så grip sjansen og bli med på årets mest episke spillbegivenhet på Spillexpo! Nintendo venter på deg med åpne armer og en verden full av spilleglede.