Megapiksel Gir Spillexpo en Ekstra Dimensjon

Hils på Megapiksel – det nyeste medlemmet av Spillexpo-familien og det nye go-to teamet for alt som er innhold. Ordentlige proffer på å levere levende innhold som fanger oppmerksomheten, perfekt for deg som er dypt nedsenket i e-sport og Cosplay.

Megapiksel startet med en lidenskap for sport og eventer, men nå har de tatt ferdighetene sine til gaming-scenen. De forstår hva som skal til for å skape innhold som engasjerer og underholder – akkurat det som trengs for å fange de uforglemmelige øyeblikkene på Spillexpo.

Forbered deg på å bli imponert. Megapiksel tilbyr profesjonelle portrettbilder som får deg og ditt cosplay til å se skarpt ut mot en hvit bakgrunn – ideelt for å vise frem din karakter med stil. Og ikke nok med det; det blir konkurranser og aktiviteter som holder stemningen på topp gjennom hele helgen.

Enten du er der for å konkurrere, vise frem din siste cosplay-kreasjon, eller bare for å ta del i fellesskapet, sørger Megapiksel for at alle store øyeblikk blir fanget. Så kom til Spillexpo, hvor din lidenskap for spill og cosplay møter det siste innen visuelt innhold, levert av Megapiksel.

Lær mer om på Megapiksel sine egne sider