Med 15.000 unike seere hver stream, kommer Norges største kvinnelige Twitchstreamer – Gjør du?

«Hei fininger! Jeg er EllieK, og streamer fulltid på Twitch på norsk. Til vanlig prøver jeg å ha en stream hvor alle er velkomne og blir ivaretatt, mens vi lager mat, reiser, drar på events, eller gamer quest-games.

Dere kommer til å se meg gå rundt på SpillExpo med min streaming backpack og streame live – ikke vær redd hvis dere hører rare lyder fra meg. Det er bare chatten!

På kanalen min (twitch.tv/elliek) vil dere i helgen få se de forskjellige standsene, cosplay og behind the scenes for å nevne noe. Jeg skal også holde et foredrag om streaming på Teliascenen – håper å se mange av dere der!

Tider foredrag: 

16:30 fredag 

14:15 søndag

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.