Lær kidsa koding på SpillExpo Stavanger!

Lær Kidsa Koding på SpillExpo Stavanger: En spennende læringsopplevelse for barn og ungdom

Dette året byr SpillExpo Stavanger på en unik mulighet for barn og ungdom å utforske og lære programmering gjennom Lær Kidsa Koding. Dette initiativet ønsker å inspirere og engasjere unge mennesker i den fascinerende verdenen av koding og teknologi.

På SpillExpo Stavanger vil Lær Kidsa Koding tilby en rekke interaktive og lærerike aktiviteter som gir deltakerne mulighet til å utforske programmering på en praktisk og morsom måte. Noen av de spennende aktivitetene inkluderer:

  1. Programmering med Micro:bit: Deltakerne vil få muligheten til å lære grunnleggende programmeringskonsepter ved hjelp av Micro:bit, en enkel og brukervennlig mikrokontroller som er designet for å introdusere barn til koding.
  2. Lage egne programmerte animasjoner: Barn og ungdom kan utfolde sin kreativitet ved å lage egne animasjoner ved hjelp av programmering. Dette vil hjelpe dem å forstå hvordan koding kan brukes til å skape visuelle effekter og fortellinger.
  3. Prøvekjøre Bit:bot’er: Deltakerne vil få sjansen til å styre Bit:bot’er gjennom en utfordrende hinderbane. Dette vil gi dem en praktisk erfaring med hvordan programmering kan brukes til å kontrollere roboter og navigere gjennom komplekse miljøer.

I tillegg til disse aktivitetene, vil voksne med interesse for teknologi og koding ha muligheten til å lære mer om hvordan de kan bli frivillige i Lær Kidsa Koding. Dette gir en flott anledning for de som ønsker å støtte og bidra til å forme fremtiden for teknologiutdanning i Norge.

For mer informasjon om Lær Kidsa Koding og deres aktiviteter, besøk deres nettside på www.kidsakoder.no. Bli med på SpillExpo Stavanger og oppdag den spennende verdenen av koding og teknologi sammen med Lær Kidsa Koding!