Cosplay Village

På messa finner du Cosplay Village; av cosplayere – for cosplayere og alle som er interessert i og nysgjerrige på cosplay. Dette er et samlingspunkt for alt cosplayinnhold/relatert på SpillExpo.

Her får du muligheten til å lære mer om cosplay, og få et innblikk i hva slags tilbud som finnes i det norske cosplaymiljøet. Vi blir gjestet av mange av de forskjellige conventions som vi har her til lands, og du vil finne mange spennende stands med forskjellig innhold som man både kan se på og handle fra. Her er det aktiviteter og konkurranser man kan være med på, samtidig som det er et sosialt og koselig område.

I tillegg vil det foregå noen konkurranser i Cosplay Village. Blant annet en Cosplay-TikTok konkurranse med gjeve premier! Mer info om påmelding vil deles i våre sosiale medier, SpillExpo Cosplay på facebook og Instagram.

Vi vil også avholde en cosplay-konkurranse for elevene på årets Cosplay-linje på Folkehøyskolene Bjerkely FHS, Hardanger FHS og Namdal FHS. De fleste elevene er ferske cosplayere som har jobbet hardt med å få ferdig flotte kostymer til SpillExpo, og dette vil vi gjøre stas på! 

Alle er hjertelig velkomne til Cosplay Village, du behøver ikke å cosplaye for å være der.

GENERELLE REGLER FOR OPPFØRSEL I MØTE MED COSPLAYERE.

På SpillExpo er vi så heldige å bli gjestet av et stort antall cosplayere. Våre cosplay-gjester bruker lang tid og utallige ressurser på å utforme fantastiske kostymer og kreasjoner. I den forbindelse må vi minne om 3 ting til alle messens besøkende:

  1. Alle besøkende plikter å oppføre seg respektfullt ovenfor cosplayere som gjester SpillExpo. Vær forsiktige med kostymene deres. Dersom du bidrar til å ødelegge et kostyme vil du kunne bli erstatningspliktig.
  2. Spør før du tar bilde av en cosplayer. Hvis personen er opptatt (henholdsvis spiser eller prater med noen andre) vent til de er ledige. Selv om noen har på seg kostyme gjelder fortsatt normal folkeskikk.
  3. Som en del av antrekket sitt er noen av cosplayerne også lett antrukket. Dette er ikke en invitasjon til dårlig oppførsel. Dersom noen av våre gjester oppfører seg uanstendig ovenfor cosplayere – herunder beføler eller kommer med negative, og/eller seksualiserte utsagn – vil dette medføre umiddelbar utvisning fra SpillExpo 2021 og politianmeldelse. Billetten vil ikke bli refundert. Ung alder er ingen unnskyldning.

Dersom du er cosplayer og opplever noe negativt: Ta kontakt med en av våre vakter og hendelsen vil bli undersøkt. Ta kontakt med en av våre vakter, frivillige eller kom til Cosplay village og meld i fra så vil hendelsen bli undersøkt. Det skal være lav terskel for å si ifra; vi aksepterer ikke at noen opptrer uanstendig mot cosplayere. Personene som står for trakassering e.l. vil umiddelbart bli utvist fra SpillExpo. Billettprisen vil ikke bli refundert.

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.