Besøk Retromuseet på SpillExpo!

Retromuseet driver aktivt med retro-PC og retro gaming. På standen deres vil det være mulig å spille på retro maskiner, og det vil være utstilt alt fra forvokste kalkulatorer til det ypperste av hjemmegaming fra 60, 70, 80 og 90-tallet.

Er du klar for litt nostalgi?

Da må du ta turen innom Retromuseet på Spillexpo!

De driver aktivt med retro-PC og retro gaming. På standen deres vil det være mulig å spille på retro maskiner, og det vil være utstilt alt fra forvokste kalkulatorer til det ypperste av hjemmegaming fra 60, 70, 80 og 90-tallet. Teknisk museum vil også bidra til utstillingen, så det blir mye å se og spille på.

I tillegg vil Retroboxprotector.com være der. De er en ny norsk bedrift som lager beskyttelses bokser til gamle spillkonsoller, Pokemon og andre spillkort. De oppdaget at det var et behov for å beskytte samleverdige gjenstander bedre.

«Vi gir deg et unikt tilbakeblikk på det som var, og hvor de tingene som er nå kommer fra.
Alle våre gjenstander lever et godt og aktivt liv med jevnaldrende og får seg en tur ut i ny og ne. Historie skal oppleves, ikke bare passivt sees på!»
«Vi kommer på Spillexpo fordi det er den happeningen i året som gir innsikt av hva som rører seg innenfor gaming i Norge, og hva norske spillfirmaer og skole holder på med. For oss er Spillexpo et viktig event for nerdekultur i Norge, og vi deltar for å spre vår glede over gaming, både når det kommer til det gamle og det nye!»

For flere nyheter om SpillExpo, følg oss på Facebook!

Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.