FHS Cosplaykonkurranse (Lørdag)

COSPLAYKONKURRANSE FOR FHS-ELEVER PÅ SPILLEXPO

Vi ønsker velkommen til vår egen cosplaykonkurranse for elever som går på Cosplay-linje på Folkehøgskole! Vi vet at mange jobber hardt for å bli ferdig med kostyme til Spillexpo. Derfor vil vi gjøre stas på dere, og inviterer til en liten showcase og konkurranse! 

Selv om skolen din ikke har stand, vil selvfølgelig alle elever på cosplay-linje få mulighet til å delta dersom dere kommer på Spillexpo.

Ikke bare vil vi at dere skal få lov til å vise dere frem, men vi vil også at det skal være mulighet for å kjempe om en premie, for å gi en smakebit på cosplaykonkurranser i trygge rammer.


KONKURRANSEN

Konkurransen går av stabelen lørdag 02.11.2024 (Info om tid og sted kommer). Den foregår i catwalk-format hvor dere går på scenen og viser dere frem, vi spiller musikk i bakgrunn. Det er lov å gå sammen med andre dersom du spesifiserer dette i påmeldingsskjemaet.

Denne konkurransen er for moro og inspirasjon! Det skal være lav terskel for å være med, og en trygg arena for å vise seg frem på en scene med publikum.

Vi ønsker at alle dere kreative sjeler som går cosplay linje skal ha lik mulighet til å delta og vise dere fram, og level-up og cosplay valgfag er hjertelig velkommen til å delta i denne konkurransen også! 

Det vil blir premiert 1.,2. og 3. plass!

I tillegg til dette, vil 1. premien inkludere en vandrepokal, som i 2022 ble vunnet av Namdals, i 2023 vunnet av Hardanger!

Hvem tar med seg premien til sin skole i 2024?


DOMMERENE

Dommerne i denne konkurransen vil bestå av personer som selv enten har gått på cosplay-linje eller er et godt forbilde med stort fokus på å lære bort cosplay til andre. De vil fokusere på kostymets helhet, kreativitet og utstråling på scenen. 

Skolene vil motta denne informasjonen på mail, samt link til påmelding.

Vi håper å se så mange som mulig av FHS-elevene i konkurransen! 

For spørsmål ta kontakt med Spillexpo Cosplay på facebook


Ditt personvern hos Spillexpo
Denne nettsiden bruker cookies (informasjonskapsler) til å spore dine handlinger og bevegelser på vårt nettsted. Les mer om personvernet ditt hos oss.